Работите брзо се менуваат. Бидете во тек

Бразилската маркетинг агенција Moma за својот клиент Maximidia изработи интересни ретро дизајни за кампањата насловена “Работите брзо се менуваат. Бидете во тек”. Кампањата има за цел да ги промовира семинарите посветени на едукација за новите медиуми како една од услугите на Μaximidia.

Стилот на шеесетите применет во новите медиуми, дефинитивно одлична идеја!

via techcrunch.com

Advertisements

3 comments

  1. Hhahahahaaha…these are nice photos. 😉
    Do u blog in English too?

  2. I want like button! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: