Blog Open 2010

На 9 и 10 Октомври оваа година ќе се одржи четвртото по ред издание на BlogOpen, со наслов SocialOpen 2010. Оваа година конференцијата е стационирана во Нови Сад, поточно во спротскиот и деловен центар Војводина (СПЕНС). Главниот фокус на SocialOpen е ставен на социјалните медиуми во денешницата, а како официјални теми на програмата се издвојуваат социјалните мрежи и нивното работење; заштитата на авторски права; on-line репутација; search маркетинг; како и неизоставните Blog, Twitter, Facebook, LinkedIn и Youtube.

Апликациите за учество како слушател или предавач се oтворени и за интернационални постетители. Доколку сте заинтересирани за учество на овогодинешното издание на BlogOpen (или пак само сакате да дознаете нешто повеќе околу самиот настан) детални информации ви нуди официјалниот сајт на BlogOpen, како и Twitter, LinkedIn и Facebook профилите на настанот.

Advertisements

One comment

  1. Ако има некој заинтересиран за одење нека пише… јас планирам да одам..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: