Разгледајте ги можностите на новиот Twitter заедно со Will.I.Am

Полека но сигурно новиот Twitter се шири и во Македонија. Дискусиите за тоа колку е подобар или полош од досегашниот се во полн ек, но по се изгледа дека е се уште рано да се донесат било какви заклучоци или  пак да се направи комплетна споредба на двете верзии.

И додека сите ние се приспособуваме на новиот изглед, светот веќе наголемо го користи новиот дизајн, а Twitter и покрај тоа со полна пареа работи на континуирано промовирање и поттикнување на корисниците да се префрлат на новиот интерфејс.

Дел од промоцијата е и овој одличен видео спот наменет за запознавање со можностите и начинот на користење на новата верзија на Twitter.  Видеото поддржано со песна во изведба на Will.I.am од The Black Eyed Peas и Nicki Minaj е направено специјално за лансирањето на новиот дизајн.

Се уште не се снаоѓате најдобро со новиот дизајн? По видеово, сигурно ќе бидете чекор поблиску до негово совладување 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: