Адвертајзинг преку социјални мрежи?

На многу наврати досега  ги спомнував неверојатната моќ и можностите на социјалните мрежи во светот на адвертајзингот. За овој пост одлучив само да ви прикажам неколку примери на интересни студии на случај кои мене ми се допаѓаат, надевајќи се дека и вие ќе споделите некои од вашите омилени примери без разлика дали се работи за македонски или странски кампањи…Уживајте и споделувајте 🙂

 

 

 

 

 

 

Advertisements

3 comments

  1. Pingback: Tweets that mention Адвертајзинг преку социјални мрежи? « This is Not a Social Media Blog -- Topsy.com

  2. Дефинитивно второто!
    Nasty and obnoxious, yeah, то проаѓа!
    Тоа што е финко за бренд лојалти е плус 🙂
    [NSFW content ahead!]
    И ме потсеќа на Durex LoveBox, which I looove!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: