Еден ден насекаде во светот

Во вториот пост објавен на овој блог, пишував за проектот на YouTube во соработка со Sundance фестивалот и продукциската куќа Scott Free, наречен Life in a Day.

Денес, по скоро седум месеци, резултатот на овој проект ќе ја доживее својата светска премиера. Во точно 2 часот наутро по наше време, долгометражниот филм Life in a Day ќе биде прикажан на следниот линк. Доколку имате слободно време ви препорачувам да го погледнете, а како за подготовка (или мотивација) еве ги двата веќе објавени тизери за филмот:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: