Нов Old Spice Guy

Се чини дека Old Spice продолжуваат во добро познатиот стил, но овој пат со нов главен лик – добро познатиот италијански модел од осумдесетите, Фабио.

Засега се објавени само неколку кратки реклами заедно со официјален YouTube канал и Twitter профил. Дали и  оваа кампања ќе продолжи по истиот тек како и со Isaiah Mustafa останува да видиме. Едно е сигурно, доколку Фабио успее да донесе и половина од резултатите кои ги оствари неговиот претходник,  Old Spice ги очекува уште еден успешен подвиг на социјалните медиуми.

Уживајте со Фабио :))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: