Номинации за најдобра реклама на овогодинешните Emmy’s

Погледнете ги шестте номинации во категоријата Outstanding Commercial на овогодинешните Emmy награди. Навистина е изненадувачки што во овој избор е изоставена The Force на Volkswagen, како една од најзабележителните реклами за оваа година. Мое лично мислење дека можел да се направи и подобар избор, но ако би требало да одберам би типувала на Nissan и Old Spice, а вие?

1. American Express, ‘Conan’

2. Subary, ‘Baby Driver’

3. Old Spice, ‘Questions’

4. Nissan, ‘Polar Leaf’

5. McDonald’s, ‘Baby’

6. Chrysler 200, ‘Born of Fire’

 

via AdWeek

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: