Facebook се измени, но не ви требаат пријателите за да се справите со промените

3 comments

 1. kate

  poleto voopsto ne mi e stiklirano … no i pokraj toa na google se objaveni moi komentari !

  • Iva

   Може да ти се прикажуваат коментарите кои ги имаш оставено како Public. Мој совет е покрај сетинзите кои ги спомнав во текстот погоре, во privacy settings сите објави да ги сетираш да се прикажуваат само на Friends, така дефинитивно нема да ти бидат објавувани постовите на ниту еден пребарувач, ова го кажувам од лично искуство 🙂

  • Атанас

   Во Privacy settings> Manage Past Post Visibility може да се исклучи видливоста за сите претходни јавни постови и коментари.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: