Споделувања на интернет. Како, кога, во кој временски период?

Букмаркинг сервисот Add This по 5 години анализа на нивните 1.2 милијарди корисници, претстави куса анализа  на споделувањата на интернет. Според Add This, најдобриот ден за споделување е среда, а најдобриот период 15.30 по наше време.

Погледнете го инфографикот за подетални информации од истражувањето на AddThis. Се согласувате ли со резултатите?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: