Кога социјалните мрежи би биле средношколци

Малку постара слика, но јас  толку се изнасмеав кога повторно ја видов денес, што морав да ја споделам. Се надевам ќе го има истиот ефект врз вас 🙂

Кликни на сликата за поголема резолуција

via Flowtown

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: