Презентација од „Новата ера на маркетингот“

Оваа сабота ја имав можноста да зборувам за социјалните медиуми, нивниот развој и искористување на семинарот „Новата ера на маркетингот“ организиран во склоп на проектот „Leaders in 3 Steps“ од страна на AIESEC Скопје.

На семинарот ветив дека ќе ги прикачам презентацијата и сите употребени видеа некаде онлјан, па еве, да се држам до ветувањето 🙂 Доколку имате било какви прашања или коментари во однос на презентацијата или воопшто оваа тема, слободно пишете коментар на овој пост.

Prigat Juicer
Turkcell Tweet
IKEA 365
Old Spice
Marina Missoni
Advertisements

One comment

  1. Pingback: Блог избор [Декември, 2011] | Кригла Пиво

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: