Old Spice со новогодишна кампања?

Ново видео, повторно со Isaiah Mustafa во главната улога денес беше објавено на официјалниот YouTube канал на Old Spice. Во ова видео Mustafa се претставува како MANta Claus, велејќи дека негова цел е да им подари нешто на сите 7 милијарди луѓе на планетата земја.

Подарувањето започна со видео одговор на @beautyjunkies, а во видеото подолу можете да погледнете што ѝ подари на оваа твитерџика 🙂

Под ова видео стои дека ова е првиот ден од патешествието на MANta Claus. Доколку агенцијата Wieden+Kennedy се држи до досегашната формула на двете претходни суперзабавни кампањи на Old Spice, можеме да бидеме сигурни дека ова ќе биде одлично предновогодишно патешествие.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: