Македонија на Facebook во 2011

9 comments

 1. Tања

  Не е баш најточна анализата. Антенна 5 радио (https://www.facebook.com/Antenna5) има 98,651 фанови, зошто не е во табелата по број на фанови!? Се вели дека анализата е за брендови, па доколку vicoteka.mk и fakulteti.mk се сметаат како бренд, тогаш Антена радио сигурно е меѓу нив.

  • Iva

   Анализата е базирана на страниците кои се застапени на mk.socialnumbers.com, мислам дека Антена 5 ја нема пријавено страницата таму па затоа ја испуштиле.

 2. Emilija Petrovska

  a kako covek da dobie ponuda od IMAM osven na mejlot koj go imaat vo kontakt da ne znae nekoj slucajno? Posto cel den cekam osnovna ponuda za izrabotka na fan page, ama tnka rabotava

 3. Emilija Petrovska

  pa tamu prativ 🙂 eve sega se javija 🙂 nego saatov? :)) se zbuniv :))

  • Iva

   Офф тек сега приметувам :)) Ова веројатно се случило кога ја сменив темата :S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: