[Гостински пост] Интегрирајте го вашиот блог со Facebook

One comment

  1. Се е тоа ОК, пробано, дел и оставено да си работи, но не е тоа тоа. Сепак мора да има човечка рака која ќе прегледа како изгледа текстот, насловот, сликата на самата објава на FB и сл.

    Дополнително одлуката во кој дел од денот ќе споделиш знае да влијае на бројот на прикажувања и времетрање на споделувањата. И кога ќе додадеш-одземеш ако не објавуваш по 10 блог-постови на ден, не е зорт сам да си споделиш и да си го персонализираш дополнително споделувањето 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: