Публиката ја изгласа Super Bowl рекламата на Chevrolet

На почетокот на месецов пишував за натпреварот на Chevrolet, во кој тие бараа од публиката да креира реклами, а потоа и да ја изгласа најдобрата за да биде прикажана на овогодишниот Super Bowl. Денес ви ја претставувам победничката реклама на Zach Porst од Florham Park.

Според мене, сосема заслужено ја освои наградата од 25.000 долари 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: