Category Archives: Uncategorized

„Интернет на нештата“ во маркетингот?

Неодамна се сретнав со интересен концепт наречен Internet of things (Интернет на нештата) кој пропагира креирање на „паметни градови“, градови кои ќе бидат комплетно врзани со невидлива мрежа на RFID кодови со цел да овозможат полесно и поефикасно функционирање на

„Интернет на нештата“ во маркетингот?

Неодамна се сретнав со интересен концепт наречен Internet of things (Интернет на нештата) кој пропагира креирање на „паметни градови“, градови кои ќе бидат комплетно врзани со невидлива мрежа на RFID кодови со цел да овозможат полесно и поефикасно функционирање на

Кога социјалните мрежи би биле средношколци

Малку постара слика, но јас  толку се изнасмеав кога повторно ја видов денес, што морав да ја споделам. Се надевам ќе го има истиот ефект врз вас 🙂 via Flowtown

Кога социјалните мрежи би биле средношколци

Малку постара слика, но јас  толку се изнасмеав кога повторно ја видов денес, што морав да ја споделам. Се надевам ќе го има истиот ефект врз вас 🙂 via Flowtown