Комплетен водич за новите Facebook страници

Новите Facebook страници со тајмлајн започнаа да се појавуваат пред само неколку часа, а Facebook веќе објави и неколку водичи со повеќе информации за нив и нивното користење. Водичот со основни информации за страниците со тајмлајн, како и претставување на

Комплетен водич за новите Facebook страници

Новите Facebook страници со тајмлајн започнаа да се појавуваат пред само неколку часа, а Facebook веќе објави и неколку водичи со повеќе информации за нив и нивното користење. Водичот со основни информации за страниците со тајмлајн, како и претставување на

Пристигнаа новите Facebook страници

Како што беше најавено, новите Facebook страници од денес веќе започнаа да се активираат. Тие го имаат истиот дизајн како личните профили на кои е поставен тајмлајн, а најголем новитет во однос на фукнционалностите е можноста за испраќање и примање

Пристигнаа новите Facebook страници

Како што беше најавено, новите Facebook страници од денес веќе започнаа да се активираат. Тие го имаат истиот дизајн како личните профили на кои е поставен тајмлајн, а најголем новитет во однос на фукнционалностите е можноста за испраќање и примање

Најавени промени кај Facebook рекламите

Веб сајтот Gigaom.com повикувајќи се на документ креиран од страна на Facebook најавува дека на 29ти февруари, Facebook ќе донесе големи промени во своето рекламирање. Тоа е планирано да се оствари преку воведувањето на нов тип на надградени, премиум реклами.

Најавени промени кај Facebook рекламите

Веб сајтот Gigaom.com повикувајќи се на документ креиран од страна на Facebook најавува дека на 29ти февруари, Facebook ќе донесе големи промени во своето рекламирање. Тоа е планирано да се оствари преку воведувањето на нов тип на надградени, премиум реклами.

[Анкета] Колку време поминувате на Facebook?

Колку време поминувате на Facebook? Претпоставувам дека времето кое го посветувате на најпопуларната социјална мрежа варира од ден на ден, но сепак секој има свој терк според кој најчесто ги проверува најновите информации и го средува својот профил 🙂 Идејата

[Анкета] Колку време поминувате на Facebook?

Колку време поминувате на Facebook? Претпоставувам дека времето кое го посветувате на најпопуларната социјална мрежа варира од ден на ден, но сепак секој има свој терк според кој најчесто ги проверува најновите информации и го средува својот профил 🙂 Идејата

Билборди на „отклучување“

Со својата последна кампања за комбето Mercedes Viano, Mercedes направи вистински бум во Германија. Кампањата осмислена и изведена од страна на маркетинг агенцијата Lukas Lindemann Rosinski имаше за цел да им се обрати на туристите во Берлин, и да им

Билборди на „отклучување“

Со својата последна кампања за комбето Mercedes Viano, Mercedes направи вистински бум во Германија. Кампањата осмислена и изведена од страна на маркетинг агенцијата Lukas Lindemann Rosinski имаше за цел да им се обрати на туристите во Берлин, и да им

Old Spice „упаѓа“ во туѓи реклами

Иако неодамна беше објавено дека Procter & Gamble, компанијата која стои зад брендот Old Spice, ќе мора да отпушти 1.600 вработени, дел од нив и од маркетинг секторот, сепак по сè изгледа тие немаат намера да запрат со објавување на

Old Spice „упаѓа“ во туѓи реклами

Иако неодамна беше објавено дека Procter & Gamble, компанијата која стои зад брендот Old Spice, ќе мора да отпушти 1.600 вработени, дел од нив и од маркетинг секторот, сепак по сè изгледа тие немаат намера да запрат со објавување на

Нова реклама на Volkswagen, “The Dog Strikes Back”

По супер забавниот тизер за новата кампања на Volkswagen, конечно ја имаме и рекламата која ќе ја продолжи приказната на “The Force“. Уживајте во “The Dog Strikes Back” 🙂

Нова реклама на Volkswagen, “The Dog Strikes Back”

По супер забавниот тизер за новата кампања на Volkswagen, конечно ја имаме и рекламата која ќе ја продолжи приказната на “The Force“. Уживајте во “The Dog Strikes Back” 🙂